Ahogy készítem... - Parlagfukapszula

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ahogy készítem...

Sámánok csodaszere az okos parlagfű kapszula, ahogy én készítem.


Bemutatom röviden a Parlagfű, mint „gyomnövény” élelmiszer kapszula készítését. Az Ambróziát (parlagfüvet) az észak-amerikai indián sámánok szent csodaszerként tisztelték! Vajon miért? Lehet, hogy empirikus úton, azaz tapasztalatok által régen többet tudtak róla, mint mi most?! Ez egy csodálatos haszonnövény! Akkor is, ha manapság eretnekség annak nevezni. Ám ez az értékéből semmit sem vesz el. Bár törvényi előírás, hogy irtandó, mégis vannak országok, ahol még termesztik is. Ezért, ha egy tiszta területen talál, bátran szedje le, de el ne dobja, hanem fogyassza el! Én pl. a Fertő Hanság, a Rábaköz és az Alpokalja tiszta területein, forgalomtól távol gyérítem a parlagfű állományt.

Nyugodtan szedhetünk bármennyit, a természet vigyáz arra, hogy ne lehessen teljesen kiirtani. A parlagfű erősebb mindenféle ember csinálta törvénynél. Rá a természet törvényei vonatkoznak! Ja, hogy allergizál? Lehet. Sok növény társával együtt! Mégsem irthatnak ki mindent, hála a NagyIstennek! Az allergiáért pedig első sorban a gyenge immunrendszer, a lelki egyensúly hiánya, másod sorban a kipufogógázok és a légszennyezés a felelős, mert megmarják a parlagfű és a többi növény pollen burkát, lehetővé téve így az orr nyálkahártya irritációját. De!Kutyaharapást szőrivel!” szól a bölcs mondás. A parlagfűről és annak hatásairól bőven találunk információt az interneten. Jómagam is az interneten találtam rá évekkel ezelőtt, annak ellenére, hogy 25 éve foglalkozom fitoterápiával, alternatív gyógymódokkal, csontkovácsolással. 59 éves korom óta pedig (2009.) napi tapasztalatom van a fogyasztásában. Mivel én vagyok a gyártója, forgalmazója a készítménynek, ezért sajnos itt nem írhatom le saját ill. mások számtalan tapasztalatát. Csak azt állítom és írom le a készítményről, hogy színtiszta parlagfűből készül, milyen gondosan gyűjtöm és hogyan készítem. Senkit sem akarok rábeszélni, aki tudja mire jó a parlagfű és minőséget akar magának csak az vásárolja meg a termékemet! Kezdetben teaként ittam, de pokoli keserű és kellemetlen íze van. Bár meg lehet szokni, azzal a tudattal, hogy segít. Most már csak porítva és kapszulázva fogyasztom reggelente éhgyomorra 1 kapszulát (vagy még lehet ebéd előtt 30 perccel) egy nagy pohár tiszta vízzel! Így sokkal kellemesebb és hatásosabb is! Ennél lényegesen egyszerűbb teának gyűjteni. Csak csokorba kell szedni, ahogy azt nagyanyáink tették, és árnyékos szellős helyen tartani. Ennek a hatása a porított és kapszulázotthoz képest 50-60%. Tehát több kell belőle! Az parlagfű gyűjtése és feldolgozása bonyolultabb mint más gyógynövényeké. Nem adja olcsón magát! 100%-os hatást akkor érek el, ha virágzás előtt, júniusban és júliusban mindig telihold előtt két nappal kezdem a gyűjtést délidőben, erős napsütésben és hat napom van rá, hogy az ilyenkor legmagasabb hatóanyag tartalmú növényt begyűjtsem. A gyűjtésnél családom segít, de csak az jöhet akinek jó napja van! Itt nagyon fontos a lelki egyensúly! A növény felső, kb. 10-15cm friss hajtásait szedem csak le mint a nagyon drága, első osztályú teáknál teszik szerte a világon. A gyűjteményt szabad levegőn alaposan megszárítom, mert hajlamos a visszanedvesedésre. Mikor már csont száraz, kézzel összetöröm és papír zsákokban, jól szellőző helyen tárolom. Ezután egy speciális őrlő eszközzel finomra őrlöm. (Ennek köszönhetően olyan finom port kapok belőle, hogy megközelítőleg egy nagy marék parlagfű kerül minden egyes kapszulába!)


Itt következik egy titkos művelet, amit a sámánok is alkalmaztak… Aztán jöhet a kapszulázás, majd végül a csomagolás. A csomagolás megválasztásánál ügyeltem a természetesség és a kézifeldolgozás megtartására, így az olcsóbb, környezet szennyező műanyag doboz helyett, papír dobozba csomagolom. Ráadásul ezeket a dobozokat egy helyi soproni Szociális Foglalkoztató cég, rokkant vagy megváltozott munkaképességű emberei készítik. Így ezeknek az embereknek is tudok segíteni megrendelésemmel. A parlagfű kapszula így elkészülve egy évig tárolható és fogyasztható.

Persze hozzá kell tennem és ez a legfontosabb, ha nincs meg a lelki egyensúly, akkor bármit is használ, nem a várt hatást éri el!
Nem kell mindenkinek fogyasztani. De aki nem próbálja ki, az sosem tudja meg,
mire képes a parlagfű!


Egészségére!!!

A termék ára: 3.500Ft

Megrendelését honlapomon tudja leadni,
amit postai úton általában 2-3 munkanap alatt küldök Önnek.

1-2 doboz (1-2 havi adag) rendelése esetén, banki átutalással 500 Ft,
utánvétel esetén 2000 Ft postaköltséget számolok fel.

3 doboz vagy annál több megrendelésénél +1 dobozzal adok
ajándékba.

Köszönöm!


Tauber László

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz