Vásárlóink írták... - Parlagfukapszula - UNREGISTERED VERSION

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Vásárlóink írták...Íme néhány köszönőlevél, melynek írói nevükkel együtt hozzájárultak tapasztalataik megosztásához:
Rokob Krisztián
Két éve egy láncfűrészes balesetet szenvedtem, aminek következtében több mint 20cm hosszú és csontig hatoló sérülésem lett az alkaromon. Idegek, erek, inak szakadtak-sérültek meg. Ekkor kaptam a parlagfű kapszulából, ami sokat segített. Duplán meg triplán nyomtam magamba és az eredmény, 3 hetes kontrollon az orvos nem hitt a szemének, milyen gyorsan gyógyul!!! Azt hitte már a 6 hetes kontrollra jöttem! Köszönet,érte!


Jaksics Tibor
Hét éve kezdődött az allergiám. Az első évben csak szem és szájpadlás viszketés és orrfolyás kísérte. A következő évben viszont már teljesen eldugult az orrom ami számomra nagyon zavaró és idegesítő volt. Az első években próbáltam minden félét az allergia leküzdésére,semmi vagy nagyon mérsékelt sikerrel. Már félve vártam az újabb és újabb allergia szezont... Abban a lehangoló tudatban,hogy az orvosok szerint,akikkel beszéltem, az allergia nem gyógyítható,csak enyhíthető a tünet! Három éve ajánlották nekem Édesapádat és a parlagfű kapszula készítményét. Rögtön felkerestem mivel akkor már "tombolt a szezon". Elkezdtem az útmutatás szerint szedni a kapszulákat, ami normál esetben 1, erős irritáció esetén napi 2 kapszula volt. Úgy három nap múlva teljesen kitisztult az orrom,elmúlt a dugulás,újra szabadon tudtam lélegezni!Ez így ment egész szezon alatt.
A következő évben amikor újra kezdődött a szezon és éreztem a tüneteket újra elkezdtem szedni a megszokott módon. Viszont akadtak olyan napok amikor már csak napi egy kapszulát szedtem be,de az állapotom továbbra is tökéletesen jó volt. A tavalyi szezonban pedig már alig érzékeltem az irritációt a parlagfű szezon alatt, így csak akkor szedtem be a kapszulából,amikor úgy éreztem,hogy orrdugulás léphet fel... Akkor kezdtem el azon gondolkodni,hogy lehetséges a gyógyulás az allergiából a kapszulák segítségével?! Kíváncsian vártam az idei parlagfű szezont,hogy vajon mennyire jön ki az allergiám! Nos egész idő alatt mialatt a szezon elkezdődött és a híradókban tájékoztatták az allergiásokat az éppen aktuális terheltségről,én a minimális szájpadlás viszketésen kívül semmit sem tapasztaltam. Mindezt úgy,hogy egyetlen kapszulát sem vettem még be! Sajnos a szeptember 5.-6.-7. hétvégi pollencsúcs nálam is meghozta az orrdugulást,de néhány kapszulától már jobban is vagyok. Remélem jövőre már teljesen tünetmentesen élem túl szezont!
Hálás köszönet érte!


Kiss László
Szeretnék pár szót írni arról, hogy segített nekem a parlagfű kapszula. 18 éves koromban, nyáron, egy dél baranyai vegyi üzemben dolgoztam, ott lettem allergiás. Az orvosi tesztek szerint leginkább a "zalai parlagfűre" lettem érzékeny. Hosszú éveken keresztül szenvedtem, fiatalabb koromban volt olyan időszakom, amikor naponta elhasználtam egy 100 darabos papír zsebkendőt. Ez borzasztó volt, az orr és száj kisebesedéséről nem is beszélve! Allergia elleni gyógyszereken, orr-spray-ken éltem évekig. Tavaly óta szedem az általatok ajánlott parlagfű kapszulákat, azóta teljesen TÜNETMENTES, és ráadásul ENERGIKUSABB is vagyok! Köszönöm, hogy megszabadítottatok a kínzó allergiás tünetektől. Hálás köszönettel!


Zsigmond Evelin
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a parlagfű kapszulákat! Kb. 16 éve vagyok allergiás, ebben az időszakban pedig nagyon erősen. 2 hónapja kaptam a Sámánok csodaszere az okos parlagfű kapszulából, ami sokat segített. Javultak a tünetek, néha már úgy érzem mintha nem is lennének, bár ez lehet, hogy az kedvező időjárásnak is köszönhető. Voltak más jellegű fájdalmaim is amik szintén megszűntek. Az emésztés rendbetételét pedig nagyon kiemelném még. Mérséklődött az állandó fáradság érzésem is és nyugodtabb vagyok. Igyekszem a következő évben is fogyasztani, amennyiben szükséges lesz:) Köszi és minden jót! Ja és nagyon szép a doboza!


Baján Krisztián
Hol is kezdjem? 8 éves korom óta (most 36 vagyok) vagyok allergiás. Nagyon! Egyszer a főnök asszonyom szép friss mezei vágott virágokat hozott be a vendéglőbe ahol dolgozom, aminek következtében, pár percen belül olyan végeláthatatlan tüsszögés, orr és szem irritáció fogott el, hogy képtelen voltam bármit is csinálni. Mikor rájöttünk mi okozza, kénytelen volt kivinni az üzletből, különben nem tudtam volna aznap dolgozni. Hát így éltem az életemet idáig.
De hallottam Tauberék parlagfűből készült kapszuláiról és annak hatásairól, gondoltam mit veszthetek, kipróbálom! Azóta az allergiás tünetek javultak, sőt jelenleg teljesen tünet mentes vagyok. Szerintem ennek tudható be, hogy nagyobb a teljesítményem minden téren, a régóta gondot okozó emésztésem sokat javult és gondolom a tisztább légutak miatt sokkal pihentetőbben alszom. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!


Soproni Barna
Körülbelül 17 éve van nálam jelen a pollen és parlagfű allergia. Ha egy 10es skálán szeretném kifejezni, akkor 8-9es szinteken voltam. Már-már elviselhetetlen volt az egész! 3 hónapja szedem a kapszulákat és nem gondoltam volna, de szinte teljesen eltűntek az allergiás tüneteim a parlagfű kapszulától. Már sok mindent kipróbáltam az évek alatt, a diprophos injekción éltem, ami ugyan teljesen elmulasztotta minden bajomat, de tisztában vagyok vele, hogy ez egy súlyos szteroid szer! Sokszor már a levegőre sem akartam kimenni, annyira lenyomott a sok tüsszögés/orrfújás/stb. Úgyhogy részemről bevált a kúra, sőt azóta energikusabb vagyok, jobb az élet kedvem, javult az emésztésem, jobban és pihentetőbben alszom és még  az amúgy rendben lévő potenciám is úgy érzem emelkedett! Köszönet érte!

Amennyiben ön is szeretné megosztani tapasztalatait másokkal, kérem e-mail címemre küldje el.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz